Sposób przygotowania

Groszek, marchewkę i pieczarki odcedzamy z zalewy . Pieczarki kroimy w kostkę. Mix sałat myjemy dodajemy do warzyw. Oliwki kroimy w plasterki. Szczypior kroimy w duze kawałki. korniszony kroimy w kostkę. Składniki mieszamy dodajemy posiekana czerwona cebulę. Robimy sos. Musztardę mieszamy z miodem i oliwą . Dodajemy do sałatki . Ponownie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Smaczna zielona sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !