Sposób przygotowania

Biszkopt kroimy na kwadraty ok. 4-5 cm. Śmietanę ubijamy z śmietan-fixem. Przekładamy. Biszkopt - bita śmietana - biszkopt. Wkładamy do lodówki. Gdy się skrzepnie polewamy czekoladą i posypujemy wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zoldiar

    bardzo słodkie??
  • 1
    original
    Opublikowano

    forgielka

    Nie są bardzo słodkie chyba, że doda się cukru do bitej śmietany.
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne do kawy :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    szybkie i pyszne!
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    b. dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    znakomite;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !