Sposób przygotowania

Paluszki krabowe kroimy w kosteczkę. Makaron nitki gotujemy al-dente. Kukurydzę odsączamy, cebulę i ogórek kroimy w kosteczkę, wszystkie produkty wrzucamy do miseczki i mieszamy kropiąc sokiem z cytryny. Następnie dodajemy majonez, jogurt i przyprawy. Sałatkę odstawiamy na pół godziny do lodówki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    ciekawe :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wybornie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    świetnie się prezentuje!;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    pięknie wygląda!;))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    pomysłowa
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    brzmi nieżle , ale nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    nie jadłam a warto spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    ciekawa ta sałatka;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    lubię paluszki krabowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !