Sposób przygotowania

Jajka oskubać, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Łososia pokroić na mniejsze kawałki, wraz z żółtkami przełożyć do blendera, zmiksować. Doprawić do smaku solą i pieprzem i majonez. Przełożyć do szprycy i faszerować jajka. Udekorować szczypiorem lub rzeżuchą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    muszą być pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    pyszne jajka, mniam
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pięknie podane :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    zapowiada się smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super "jaja" :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !