Sposób przygotowania

Korzeń pietruszki obrać i pokroić. Wrzucić do małej (ok. 0,5 l) ilości wody z liściami laurowymi i gotować około 5 min. Jabłko obrać ze skórki, wydrążyć gniazda nasienne i pokroić na mniejsze kawałki i dodać do wywaru z pietruszki i gotować do miękkości. Na końcu wyłowić liście, przyprawić chrzanem, śmietaną i zmiksować blenderem na krem. Gotowe.



Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    elaa

    ciakawa
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    do czego go podajesz?
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    do obiadu, jako zupa.. tylko trochę gęstsza
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo ciekawe połączenie smaków :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    ciekawy przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    warty wypróbowania.......
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    niesamowite polaczenie, az jestem ciekawa smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    przepis zapowiada się bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    jeszcze nigdy nie jadłam.. muszę spróbować;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    mniami
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    supcio
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    takiego deseru jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zaznaczyłam deser bo nie ma opcji przystawka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Fajny pomysl:) taki niecodzienny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    super by to było do wędliny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    po prostu rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super kremiK!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !