Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę , marchewkę ścieramy na grubej tarce , do garnka z wodą wkładamy żeberka kiełbasę i boczek pokrojone w kosteczkę ,dodajemy liść laurowy pieprz i sol gotujemy aż mięsko będzie miękkie dokładamy wtedy ziemniaki i gotujemy aż będą miękkie i dodajemy kapustę kiszoną , jeśli wstążki kapusty są długie możemy je przekroić , gotujemy jeszcze ok 20 minut , doprawiamy dobrze pieprzem podajemy gorącą -

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    konkretna zupka :)
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    dawno nie jadłam choć bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !