Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rajska pychota

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

spirytus 1 szklanka
mleko kokosowe 1 puszka
mleko skondensowane niesłodzon 0,5 puszki
wiórki kokosowe 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Rajska pychota

Do słoiczka wsypujemy wiórki zalewamy spirytusem , zakręcamy słoik i zostawiamy na 3 dni, po tym czasie odsączamy spirytus , do wysokiego naczynia przekładamy mleko kokosowe , mleko skondensowane słodzone i nie słodzone i wszystko miksujemy , ciągle miksując dodajemy spirytus i gotowe przelewamy do butelek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 20.02.2013 15:52
super
pawelek180844 25.08.2012 21:33
prawdziwa pychota
Fiffi 15.05.2012 12:14
nazwa adekwatna do produktu-super
Betka 11.05.2012 09:35
faktycznie pychota;))
reniatka 26.04.2012 09:55
lubie takie wynalazki
leonkot 21.04.2012 20:07
suuuuuuuuuuuper
Dorota59 21.04.2012 17:58
brzmi ciekawie
adam1f 21.04.2012 00:40
dobre
treonina 20.04.2012 18:13
fajny pomysł!
daria2911 19.04.2012 13:26
ciekawe
[email protected] 19.04.2012 10:14
extra pomys
novita26 19.04.2012 09:43
fajne
novita26 19.04.2012 09:43
fajne
novita26 19.04.2012 09:43
fajne
Andysz 18.04.2012 23:48
bardzo ciekawe;)
aginaa 18.04.2012 18:44
fajne
babcia
babcia 18.04.2012 09:31
lubię takie smakołyczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak