Sposób przygotowania

Do słoiczka wsypujemy wiórki zalewamy spirytusem , zakręcamy słoik i zostawiamy na 3 dni, po tym czasie odsączamy spirytus , do wysokiego naczynia przekładamy mleko kokosowe , mleko skondensowane słodzone i nie słodzone i wszystko miksujemy , ciągle miksując dodajemy spirytus i gotowe przelewamy do butelek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie smakołyczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    bardzo ciekawe;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    extra pomys
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajny pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    brzmi ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    suuuuuuuuuuuper
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    lubie takie wynalazki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    faktycznie pychota;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    nazwa adekwatna do produktu-super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    prawdziwa pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !