Sposób przygotowania

Skrzydełka gotować w garnku (3/4 objętości) ok 30 minut. Następnie dodać kostkę rosołową i starte na tarce warzywa (tj marchew pietruszkę i seler) po ok 15 minutach dodać starte na tarce ogórki kiszone i pogotować ok 5 minut, do smaku po doprawiać przyprawami i zrobić zalewkę z maki( do szklanki dodać 2 łyżki maki i dodać do nich kilka łyżek z zupy, wszystko dobrze wymieszać i zalać tym zupę.
Pogotować z 2-3 minuty i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajna zupka.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !