Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip z pomidorów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 15 dag
śmietana 4 łyżki
pomidor bez skórki 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip z pomidorów

Kup pomidor bez skórki, najlepszy jest z Pudliszek z puszki.
Przygotuj miseczkę, wlej do niej majonez i śmietanę. Wymieszaj ze sobą i dodaj pomidorki. Wymieszaj, zostaw w lodówce na ok 15 minut. Dip jest gotowy, podawaj z pizzą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak