Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować jak najcieniej.
W szerokim rondlu (lub na dużej patelni) rozpuścić masło, wsypać kapustę, posolić i smażyć, stale mieszając, aż kapusta zmięknie.
Doprawić do smaku cukrem i pieprzem.
Skropić octem, aby nabrała wyraźnego kwaśnego smaku.

Komentarze

  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    Lubimy taką kapuchę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !