Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
marchew 1 szt
jabłko 1 szt
papryka zielona 1 szt
cebula czerwona 1 szt
sos winegret 4 łyzki
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
sól do smaku
kukurydza w puszce 1/2 puszki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą

Kapustę szatkujemy, dodajemy pokrojoną cebule i paprykę, solimy. Jabłko i marchew ścieramy na grubej tarce, dodajemy do surówki razem z odcedzoną kukurydzą . Polewamy sosem winegret, przyprawiamy ziołami i pieprzem, mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 18.04.2012 13:33
samo zdrowie,pyszna
anja3107 17.04.2012 12:16
smaczna
gosia47-47 17.04.2012 11:53
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak