Sposób przygotowania

Sałatę dokładnie opłukać, po osuszeniu rwiemy jej liście na drobniejsze kawałki i wrzucamy do salaterki. Szczypiorek myjemy i kroimy drobniutko. Sałatę i szczypiorek należy posolić i odstawić na około 10 minut. Po tym czasie wlewamy śmietanę i doprawiamy solą.2 Ząbki czosnku należy przepuścić przez praskę i dodać do sałatki. Odstawiamy do lodówki na godzinę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    smaczna na pewno...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny dodatek do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !