Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Fasolę przebieram, płuczę, zalewam zimną wodą, doprowadzam do zagotowania i pozostawiam na 2 godziny. Następnie gotuję fasolkę w tej samej wodzie. Paprykę oczyszczam z nasion, płuczę i kroję w cienkie paseczki, dodaję do posiekanej cebulki i podsmażam na oleju.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    Dzięki za pomysł na obiad w środę bo już brak mi pomysłow a fasolki dawno nie było na moim stole.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !