Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Schab umyć,osuszyć ,natrzeć solą z roztartym czosnkiem i świeżo zmielonym pieprzem.Zawinąć w folię i odstawić na kilka godzin do lodówki.Wszystkie przyprawy rozdrobnić w moździeżu lub rozgnieść w razie potrzeby i wymieszać z musztardą.Schab naciąć spiczastym cienkim nożem w środku przez całą długość.W nacięcie powciskać suszone śliwki.Natrzeć przygotowaną panierką i jeszcze zostawić na 2 godzinki.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    wspaniały , cudowny schabik..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    uwielbiamy taki schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszny taki schabik:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna pieczeń
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !