Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po Japonsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

1 kg filetów z pangi
1 słoik ogórkow kiszonych
3 srednie cebule
2 szkl. wody
2 łyzki cukru
4 łyzki keczapu pikantnego
4 łyzki octu
sól
4 łyzki przecieru pomidorowego
olej 1/2 szkl.
papryka konserwowa 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po Japonsku

Usmazona rybe kroimy w duze kostki wkładamy na dno naczynia
Papryke ogórki kroimy w dsrobna kostke
cebule, wode,olej, cukier i reszte składnikow zagotowujemy wrzucamy ogórki i papryke i zalewamy tym farszem rybe zostawiamy dop wystygniecia Rybe ta podajemy na zimno

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak