Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z selerem,jajkiem i tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 1 szkl
cebula 1/2 szt
seler 2 kawałki
jajko 3 szt
majonez 1 łyżka
śmietana 1 łyżka
pieprz
groszek zielony 4 łyżki
tuńczyk w sosie własnym 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z selerem,jajkiem i tuńczykiem

Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu. Odcedzamy i studzimy. Groszek odcedzamy i dodajemy do ryżu. Cebule siekamy , seler kroimy w paseczki. Tuńczyka lekko odcedzamy na sitku. Składniki mieszamy z sobą. dodajemy majonez,śmietanę i doprawiamy pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 11.03.2013 16:19
apetyczna sałatka
aginaa 17.04.2012 21:02
pyszne
magmonika1995 17.04.2012 15:06
świetnie
jolita 17.04.2012 11:19
super
jolita 17.04.2012 11:19
super
ronald88 17.04.2012 09:41
ślicznie
Katarzyna87 17.04.2012 09:23
mniam
iwa643 17.04.2012 07:22
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak