Sposób przygotowania

Kapustę pekińską myjemy i kroimy w paseczki. Marchew obieramy i ścieramy na tarce duże oczka. Dodajemy marchew do kapusty. Groszek odcedzamy dodajemy do sałatki. Seler kroimy w plasterki i mieszamy z resztą składników. Dodajemy pokrojona rzodkiewkę. Ogórka kroimy w kosteczkę. Robimy sos. Mieszamy 1 łyzkę musztardy z 2 łyżkami oliwy i mieszamy. Polewamy sosem sałatkę, ozdabiamy koperkiem.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ładnie wyglada bardzo kolorowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !