Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dobra zdrowa pasta z selera i tuńczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler naciowy 1/2 szt
jajko 3 szt
majonez 1 łyżka
pieprz
pieczywo chrupkie
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Dobra zdrowa pasta z selera i tuńczyka

Jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu obieramy i siekamy. Seler naciowy kroimy bardzo drobno. Mieszamy seler z posiekanym jajkiem. Dodajemy odcedzony na sicie tuńczyk. Mieszamy. Doprawiamy majonezem i pieprzem .Chłodzimy. Podajemy na pieczywie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 17.04.2012 06:21
ozdabimy koperkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak