Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pomidory myjemy, delikatnie staramy się odkroić czubek i wydrążyć z nich miąższ. Tak wydrążone pomidory należy odstawić, aby wyciekły z nich wszystkie soki, na około pół godziny.


Komentarze

  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię takie faszerowane pomidorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale fajne
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Lubie takie smakowitości :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    super się prezentują;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglądają pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    pomidorki pierwsza klasa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    świetny pomysł na imprezę z dużą ilością gości:) akurat ostatnio poszukuję takich przepisów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajnie się prezentują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !