Sposób przygotowania

Szampana dobrze schłodzić.
Grona porzeczek zamrozić, podobnie maliny.
Do każdego kieliszka włożyć zamrożone i lekko zmiażdżone grono porzeczek, kilka malin, dolać trochę syropu malinowego i odrobinkę wody różanej - dopełnić schłodzonym szampanem.
Zamrożone owoce pełnią rolę kostek lodu :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pycha
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    Bardzo interesująco brzmią składniki ;)
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Uwaga, bo uzależnia smakiem ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !