Sposób przygotowania

Do duzej miski utrzeć truskawki na drobnej tarce warzywnej - dosypać cukier, dolać wanilię i sok z cytryny.
Dodać białka zagrzane do temperatury pokojowej.
Piórami robota ubijać całość, na najwyższych obrotach, aż powstanie truskawkowa piana.
Przełożyć gotową piankę do pucharków i wstawić do zamrażarki na 1-2 godziny przed podaniem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !