Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ułóż herbatniki na spód formy( porcja jest na małą blaszkę lub na 3/4 formy), wyłóż na nie masę krówkową i rozprowadź ją równomiernie.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie wygląda i w sumie mało pracy przy nim...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super ciasto
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    też mam przepis na to ciacho, raz robiłam i jest bardzo smaczne- tylko trzeba mieć wysoką tolerancję na słodycz- a ja mam!!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    przepyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Uwielbiam to ciasto. Jedno z moich ulubionych.
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    słodziutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    wygląda bardzoo zachęcająco:) koniecznie muszę wypróbować ten przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    robię podobne ale na spód piekę biszkopt potem masę krówkową potem herbatniki ,śmietanę ubitą i płatki migdałowe Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczna słodkość na deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    szybkie i smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !