Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z marynowanej cebuli i selera konserwowego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler konserwowy 1 słoik
kukurydza 1 puszka
pietruszka zielona
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z marynowanej cebuli i selera konserwowego

Seler, kukurydzę, tuńczyka oraz cebulę marynowaną odcedzić na sitku, połączyć ze sobą. Ser żółty pokroić w kostkę. Pietruszkę również pokroić. Połączyć wszystkie składniki razem, dodając majonez. Doprawić solą oraz pieprzem do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 17.02.2013 23:23
dobra
Kikiriki 03.05.2012 08:03
ciekaw przepis
Kamila/kami007 17.04.2012 09:49
ciekawa
ronald88 17.04.2012 09:43
super
agnieszka214 17.04.2012 08:13
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak