Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć na sicie wrzątkiem, obrać, pokroić na kawałki. Czosnek obrać, posiekać. Liście selera naciowego opłukać, osuszyć. Pomidory, czosnek, liście selera zmiksować, a następnie przetrzeć przez sito. Sok przyprawić solą i pieprzem, schłodzić. Można sok ubić trzepaczką, powstanie wtedy apetyczna pianka na powierzchni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    jestem ciekawa smaku tej mikstury
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    taki sok doskonale nadaje się do zupy pomidorowej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !