Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mielonkę wyjmujemy z konserwy. Ja osobiście używam do robienia kotletów mielonki lunchmeat łukowskiej. Kroimy na trzy plastry, tak mniej więcej po równo.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Wygląda apetycznie jeszcze z ziemniakami i np surówką warzywną :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie wiedziałam że z mielonki robi sie kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie wiedziałam że z mielonki robi sie kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !