Sposób przygotowania

Biszkopt przekroić na pół. Posmarować dżemem.
Krem budyniowy: Na mleku ugotować budyń z cukrem zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Po ostudzeniu utrzeć budyń dodając go po łyżce do zmiksowanego masła. Masa powinna być pulchna i biała. Masę podzielić na dwie części, wyłożyć połowę na biszkopt posmarowany dżemem. Przykryć drugim blatem biszkoptu, posmarować resztą kremu. Wierzch posypać krokantem wykonanym z podsmażonych (zrumienionych) na maśle wiórek kokosowych z cukrem. Schłodzić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    wygląd ciasta rewelacyjny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    muszę takie zrobic :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewcia1312

    Koniecznie muszę zrobić.Już ,,ściągam ,,przepisik ;)
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !