Sposób przygotowania

W letnim mleku rozpuścić drożdże, dodając cukier i trochę mąki; odstawić do wyrośnięcia na 15 minut. Dodać reszte składników, zarobić ciasto. Rozłożyć na dwie duże blaszki z piekarnika. Każdą posmarować przecierem, posypać ziołami i podsmażonymi wcześniej pieczarkami. Rozłożyć salami i posypać startym serem. Piec.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowita
  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    uwielbiam pizzę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    domowa najlepsza
  • 3
    original
    Opublikowano

    koala

    fenomenalna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    szczerze powiem, że tak lubię pizzę, że zrobię na 100 blaszkach ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    pizza , oj smacznosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam domową :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    uwielbiam pizze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !