Sposób przygotowania

Jabłka obieramy i kroimy w kosteczkę, wrzucamy je do garnka a wraz z jabłkami wsypujemy cukier i smażymy, dość długo aż powstanie masa, często mieszamy. Pod koniec smażenia wsypujemy żelfix lub dżemix. Ciepłą masę wlewamy do słoiczków i stawiamy do góry dnem na kilka godzin.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm;]
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    strasznie dużo cukru jak do jabłek, ale pewnie kwestia gustu...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    To były kwaśne jabłka;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    justys759

    pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Andy, no chyba że tak :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    extra
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    w sam raz do ciasta później
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    baaardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    muszą być smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mmm pyszne....;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !