Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masło łososiowe

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1 szt
śmietana 3 łyżki
łosoś wędzony 6 brzuszki
ketchup 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: masło łososiowe

Kroki postępowania

1
Brzuszki obieramy ze skóry
Krok 1 - masło łososiowe foto
2
Miękkie masło miksujemy ze śmietaną ,dodajemy keczup i obraną rybę
Krok 2 - masło łososiowe foto
3
Całość Bardzo dokładnie miksujemy i ewentualnie doprawiamy do smaku
Krok 3 - masło łososiowe foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 24.12.2013 08:24
pyszna pasta do pieczywka
pacpaw 15.12.2012 19:12
super pomysł na aromatyczną pastę. Bez sztucznych dodatków, prawdziwa pasta łososiowa i to wcale nie taka droga w przygotowaniu
ewaa 10.11.2012 21:09
super
ben-ka 25.07.2012 17:03
pasty do pieczywa bardzo lubię.
owca441 29.05.2012 20:21
pyszne smarowanko
kasienka23 28.05.2012 22:02
fajny przepis
Seba 06.05.2012 08:54
ale super
teresa18 22.04.2012 08:51
a tu coś nowego!
traktorek 20.04.2012 19:56
smakowite
misia53 17.04.2012 18:59
a ja się zastanawiałam co by tu z brzuszków zrobić....
stokrotka 16.04.2012 15:44
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak