Sposób przygotowania

Galaretkę czerwoną rozpuścić w 1,5 szkl wody, ostudzić. Niebieską galaretkę rozpuścić w 1 szkl wody, ostudzić. Do szklanek ponalewać po porcji czerwonej galaretki, włożyć do lodówki, aby zastygło. Potem do misy miksera wlać 3/4 szkl mleka i ubijać razem ze śnieżką-proszkiem. Gdy śnieżka będzie już sztywna dodajemy niebieską tężejącą galaretką. Na galaretkę wylewamy niebieską śnieżkę, schładzamy. Na koniec ubijamy samą śnieżkę, dekorujemy desery i posypujemy czekoladą. Można dodać owoce do galaretki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszotka :P
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    boski desereek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    K&J

    jakie wspaniałe słodkości!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !