Sposób przygotowania

Karkówkę doprawiamy przyprawą, najlepiej na co najmniej 30 minut. Potem rumienimy na patelni, przekładamy do rondelka, dodajemy tyle wody , żeby zakryć mięso. Wrzucamy ziele, liść , pokruszone grzyby oraz kostkę mięsną. Gotujemy do miękkości, potem sos zaprawiamy mąką. Podajemy z ziemniakami z wody i a'la mizerią( w moich przepisach).

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    dobre:-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo mi się podoba połączenie karkówki z sosem grzybowym. Doskonały przepis, godny wypróbowania.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    K&J

    karkówka jest zawsze dobra
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !