Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Twaróg dzielimy na 4 części, do każdej dodajemy po łyżce śmietany, solimy i pieprzymy.

Rzodkiewki, ogórka, pomidora i szczypiorek z dymką kroimy na małe kawałeczki i każde warzywo dodajemy do jednej porcji twarogu.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    piękny, wiosenny i apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mienta

    dziękuje:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj wiosennie bardzo :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;D
  • 0
    p1170829
    Opublikowano

    miodunka

    Interesujące połączenie!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !