Sposób przygotowania

Szczaw myjemy i kroimy w paski. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w dużą kostkę. Koperek tniemy dość grubo. Rzodkiewki kroimy w plasterki. Składniki mieszamy. Do śmietany dodajemy sól,pieprz i mieszamy , polewamy sałatkę.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    już się nie mogę doczekać kiedy na łąkach znajdę świeży szczaw :) Uwielbiam!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !