Sposób przygotowania

Umytą, osuszoną sałatkę wyłożyć na półmisek. Koper włoski obrać ze stwardniałych liści i cieniutko pokroić.
Umyte pomidorki przekroić na połowy. Na półmisek z sałatką ułożyć pokrojony koper i połówki pomidorków. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przygotować sos balsamiczny: oliwę wymieszać z octem aż do uzyskania jednolitej kremowej konsystencji, doprawić do smaku.Gotową sałatkę polać sosem balsamicznym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Zapachniało wiosną.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    O jak wiosennie. Fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    fajna sałatka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !