Sposób przygotowania

Buraki ugotować w łupinach lub upiec w gorącym piekarniku.
Ostudzić, obrać, zetrzeć na cieniutkie wiórki lub na miazgę.
Imbir obrać i utrzeć jak najdrobniej - połączyć z buraczkami.
Doprawić solą, cukrem, octem jabłkowym i olejem z pestek winogron.
Dokładnie wymieszać, przełożyć do słoika i wstawić do lodówki na dobę.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika79

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika79

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !