Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrele 1 sztuka
majonez tradycyjny 2 łyżki
ketchup łagodny 1 łyżka
natka pietruszki 1 pęczek
sól do smaku
pieprz mielony do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Mięso z makreli obieramy z ości, jajka gotujemy na twardo. Natkę pietruszki myjemy, osuszamy i siekamy. Jajka kroimy w drobną kosteczkę, dodajemy makrelę, posiekaną natkę pietruszki, majonez oraz ketchup. Wszystkie składniki mieszamy i przyprawiamy so smaku solą i pieprzem. Pasta gotowa, smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 30.01.2013 09:16
uwielbiam taką
Bernadeta1 29.11.2012 15:49
bardzo smaczna
bursztynek 04.09.2012 12:03
uwielbiam, bardzo często ją robię
Justyna Jussstiii 04.05.2012 11:36
pycha
EWI 16.04.2012 09:58
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak