Sposób przygotowania

Mięso mielone przyprawić solą, pieprzem. Wrzucić do mięsa ugotowany ryż. Wrzucić natkę kopru i wyrobić. Kapustę odparzyć w wodzie. W liście kapusty wrzucić mięso i zawijać. Ułożyć w garnku uformowane gołąbki i zalać ciepłą wodą. Dodać ziele, kostkę rosołową, listek laurowy i gotować 1,5 godziny na małym ogniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    cudowne ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam moge jeśc non stop

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !