Sposób przygotowania

Jabłko obieramy, kroimy w kostkę. Podobnie postępujemy z każdym wymienionym składanikiem. Łączymy je ze sobą i wycyskamy sok z cytryny. Sok z cytryny nie dość ,ze fajnie komponuje się smakowo- zapobiega ciemnianiu banana;) Najlepiej sok z cytryny wyciskać w ten sposób ,że.. całą cytynę za pomocą dłoni turlamy po np szawce... wtedy fajnie sok jest wyciśnięty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    same witaminki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pysznosci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam takie sałatki owocowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !