Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

zaczyn: drożdże wkruszyć do miski - mleko letnie i masło stopione wlać do naczynia i dodać cukier, sól, jajka i widelcem dobrze rozbełtać - całość wlać do drożdży i lekko zamieszać - miskę nakryć talerzem i na 2 godziny w ciepłe miejsce


Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Marko

    uwielbiam takie słodkości
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika78

    fajny murzyn z jablkowym twistem :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    przyznam że nie jadłam drożdżowego z kakao, ale nie wątpię że jest wyborny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    smacznie się robi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Drożdżowego na czarno jeszcze nie jadłam, ale skoro jest "rewelacyjne" to nie pozostaje nic innego, jak tylko spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja również nie jadłam ciasta drożdżowego z kakao. Jestem ciekawa smaku. Brawo za pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    http://www.doradcasmaku.pl/blog/1219/wpis/1465/moj-1-wszy-drozdzowy-murzyn-z-jablkami-i-kruszonka-.html
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczny placek
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    dobre ciasto.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !