Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KAPUSTA CZERWONA Z WINEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 KG
masło 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
wino czerwone 1 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: KAPUSTA CZERWONA Z WINEM

Kapustę oczyścić, umyć poszatkować i wyłożyć do rondelka razem z masłem. Zalać winem i dusić aż kapusta będzie miękka. Przyprawić solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak