Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na maśle smażymy mrożony szpinak. Gdy szpinak całkowicie się rozmrozi dodajemy pokrojony ser feta i mieszamy, aż do całkowitego jego rozpuszczanie. Na koniec dodajemy 1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę. Piersi kurczaka kroimy na cztery i rozbijamy. Posypujemy z obu stron przyprawą do drobiu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    ekstra :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    oryginalne i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wspaniale to zrobiłaś:}
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super, muszę takie zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam, sa pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    ale smaku mi narobiłaś, uwielbiam szpinak :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    ja też uwielbiam szpinak
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pięknie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !