Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet z łososia w panierce własnej

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z łososia
bułka czerstwa
papryka mielona
Kolendra cała Prymat
Pieprz cytrynowy mielony Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: filet z łososia w panierce własnej

filet podzielić na kawałki,bułkę zetrzeć lub zmielic,przyprawy wszystkie ubić w możdzierzu-wymieszać z bułką,filet panierować tradycyjnie w mące,jajku i panierce własnej roboty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 28.10.2012 19:12
super
krokodyl 18.04.2012 20:35
dobroć wyczuwam.......... :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak