Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Zbieramy mlode pokrzywy (górne ich części, bez grubych łodyżek), myjemy pod bieżącą wodą, a następnie siekamy w grubsze kawałki (ja to robię przez jednorazowe rękawiczki, aby się nie poparzyć).


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    oryginalny pomysł, takiej jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    zgadzam sie z Justyna.. lubie tradycyjne dania z twistem :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo orginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janek

    też jeszcze nigdy nie jadłem pokrzyw;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawa propozycja, w takiej wersji jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !