Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół wołowy z ziemniakami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wołowe z kością 1 kg
ziemniaki 0,5 kg
3 marchewki
2 pietruszki
2 cebule
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół wołowy z ziemniakami

Warzywa pokroić w ćwiarteczki. Razem z mięsem ugotować wywar, dodając ziele angielskie liść laurowy i łyzkę soli. Całość gotować razem od 1.5-2 godzin. Ziemniaki ugotować osobno. Pokroić w kostkę włożyć na talerz i zalać gorącym rosołem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia21 22.12.2011 13:55
mmm
Emilia21 22.12.2011 13:55
mmm
Emilia21 22.12.2011 13:55
mmm
Emilia21 22.12.2011 13:54
mmm
Emilia21 22.12.2011 13:54
mmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak