Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Włoszczyznę (bez pora) zalewam zimną wodą. Dodaję kostki rosołowe, liść laurowy, ziele angielskie i sporządzam wywar gotując do miękkości warzyw.


Komentarze

  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dobra zupa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    warto sprobowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mmm pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawa zaupka, warta wypróbowania :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    zupe z serami to ja lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    świetny przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !