Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso umyć, osuszyć. Proporcje składników - na kilogram mięsa przygotowujemy kilogram soli. Na brytfance układamy mięso, z każdej strony mocno obsypując je solą - również od spodu.


Komentarze

  • 6
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    Wygląda pysznie , muszę wypróbować ten przepis .
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    chętne wypróbuję przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    tez nie robiłam tak:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra pomysł, a mięso nie robi się zbyt słone?
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Jest idealne, trzeba tylko po upieczeniu zeskrobać tą sól, tzn. jej resztki.
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    jadlam taki karczek rewelacyjnie smakowal chodz balam sie tej soli ale polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo prosty,bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo podoba mi się ten pomysł.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny,jak dla mnie całkiem nowy sposób na mięsko.
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    na kanapki super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !