Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa mięsna

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe od szynki 1/2 kg
papryka czerwona 1 sztuka
pieczarki 30 dkg
ogórek kwaszony 2 sztuki
mąka 1 łyżka
sól do smaku
czosnek 2 ząbki
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa mięsna

Mięso pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju. Podlać wodą, dodać uduszone pieczarki. Gotować. Paprykę, czosnek i ogórki pokroić w kostkę, dodać do zupy. Gotować do miękkości. Doprawić solą i pieprzem. Mąkę wymieszać z 50 ml zimnej wody, wlać do zupy, zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 17.07.2013 22:35
syta zupka
kate.500 22.03.2013 22:40
super zupka
Seba 17.11.2012 14:15
bardzo smaczna
sara1 15.11.2012 23:16
smaczna
mela25 23.10.2012 10:18
co za smaki
Anna138 04.09.2012 10:01
pyszna
Pani Domu 12.08.2012 08:27
przepyszna zupa
ankaryba 26.07.2012 09:53
ja też :-)
jeta72 22.07.2012 18:01
bardzo lubię :-)
Motorek 23.06.2012 22:39
super
m1monika 07.06.2012 23:12
pyszna
berys18 29.05.2012 09:59
apetyczna zupa
mirosława4 18.05.2012 18:00
extra
olkaaa 14.05.2012 08:23
super
olkaaa 14.05.2012 08:22
super
Andysz 03.05.2012 12:11
rewelacyjna jest;)
Grazyna0211 27.04.2012 10:54
super taka zupa może zastąpić drugie danie
Ada-Gaba 22.04.2012 10:33
świetna
Dorian 18.04.2012 06:56
smaczna
Dorota59 17.04.2012 17:49
smakowita
Wacław 16.04.2012 11:45
lubię takie pozywne dania,mniam
ronald88 16.04.2012 09:44
super
IKrakowianka 15.04.2012 22:08
wygląda na pyszną
Rybciia 15.04.2012 18:42
smaczna :-)
[email protected] 15.04.2012 12:18
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak