Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
ogórki konserwowe 3 sztuki
ketchup pikantny 2 łyżki
majonez 2 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
koperek kilka gałązek
sól do smaku
pieprz świeżo mielony do smaku
cebula czerwona 1/2 sztuki
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Makrelę obieramy ze skóry i oddzielamy od ości. Jajka, cebulę i ogórki drobniutko siekamy. Składniki mieszamy, dodajemy posiekany koperek, Następnie dodajemy ketchup, majonez i musztardę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 17.12.2013 12:03
bardzo lubie pasy rybne
JOANNA16 31.05.2013 14:57
lubię takie pasty
Norgiusz 23.01.2013 17:28
robie podobna, uwielbiam
Kuchareczka2 10.07.2012 12:23
uwielbiam
mufinka79 02.06.2012 10:40
Polecam do kanapek, a nawet faszerowania nim jajek :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak