Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bananowa surówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

banan 4 sztuki
migdały 5 dag
rum 3 łyżki
sok z pomarańczy

Przepis i sposób przygotowania na: Bananowa surówka

Sparz migdały i obierz ze skórek. Pokrój w piórka i lekko zrumień. Umyj banany i obierz je ze skóry. Skrój piętki pokrój w poprzek na cienkie krążki. Włóż do półmisku. Dodaj rum i sok z pomarańczy, wymieszaj. Można posypać migdałami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak